Shakti Acupressuur Hoofdband – Diverse kleuren

Een milde hoofdpijn kan heftig zijn – en we wilden die van ons op een natuurlijke manier verlichten. Wikkel De Shakti Hoofdband lichtjes om je voorhoofd en slapen en voel de druk in enkele minuten verdwijnen.  

“Ideaal om spanning en hoofdpijn te verlichten. Kan het niet genoeg aanbevelen!”

23.00

Een milde hoofdpijn kan heftig zijn - en we wilden die van ons op een natuurlijke manier verlichten. Wikkel De Shakti Hoofdband lichtjes om je voorhoofd en slapen en voel de druk in enkele minuten verdwijnen.  

"Ideaal om spanning en hoofdpijn te verlichten. Kan het niet genoeg aanbevelen!"

Handgemaakt met 100% biologisch katoen jersey en onze kenmerkende Shakti naalden.

70 cm Lengte | 9 cm Breedte

Gebruik

De Shakti Hoofdband

In tegenstelling tot de Mat en het Kussen, werkt de Hoofdband het beste met subtiele druk. Je hoeft hem niet strak vast te binden om de acupunctuurpunten rond je hoofd te activeren.

  • Wikkel de hoofdband lichtjes om je hoofd wanneer je spanning voelt opkomen. De band is lang genoeg om alle belangrijke acupunctuurpunten te bedekken, vooral rond je slapen.
  • Laat het product 15-50 minuten per keer aan staan terwijl je ontspant – hoe ontspanning er voor jou uitziet. Je kunt in bed liggen, op de bank of op een Shakti Mat.
  • Maar het is niet alleen om te ontspannen. Je kunt het product ook naast je werkplek zetten om je te helpen focussen en diep na te denken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shakti Acupressuur Hoofdband – Diverse kleuren” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik je ergens mee helpen?