natuurlijke gelaatsbehandelingen

Ontdek onze gepersonaliseerde holistische gezichtsbehandelingen. De natuurlijke, biologische ingrediënten en inspirerende geuren brengen het gelaat terug in balans terwijl je huid zich herstelt en verjongt. Geniet van deze unieke ervaring en ontdek zelf de kracht van natuurlijke huidverzorging. 

holy face ritual

holistische gelaatsverzorging

hands-on gelaatsbehandeling

Ontdek het Holy Face Ritueel: een unieke combinatie van holistische benaderingen en natuurzuivere producten. Dit ritueel biedt niet alleen een verkwikkende gezichtsmassage, maar ook een diepere connectie met jezelf. Laat je onderdompelen in een wereld van ontspanning en welzijn. Deze behandeling laat je stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten.

60 MIN
€80

healing relaxation ritual

guasha gelaatsbehandeling holistische behandeling, schoonheidssalon paal beringen

incl. Gua Sha - edelsteenmassage

Laat stress en spanningen los terwijl deze diep ontspannende behandeling je huid revitaliseert. De unieke massagetechniek met Guasha edelstenen en de gebruikte natuurlijke producten zorgen voor lymfedrainage, ontgifting en een boost van energie. Gun jezelf een moment van rust en wellness en voel je als herboren.

MEER INFO

90 MIN
€110

glow & lift ritual

face cupping holistische behandeling

incl. face cupping

Laat je verrassen door deze resultaatgerichte anti-aging verzorging d.m.v. een combinatie van manuele massagetechnieken en cupping bindweefselmassage van gelaat en decolleté. De behandeling wordt afgesloten met een verfrissende lymfedrainagetechniek. Laat stress en spanningen los terwijl je huid opknapt en verjongt.

90 MIN
€110

lift & sculpt ritual

face lifting sculptural face lifting

Incl. bindweefselmassage

 

Ontdek een revolutionaire anti-aging gelaatsbehandeling die effectief huidveroudering en contourverlies aanpakt d.m.v. (manuele) bindweefselmassage. Met (inter)nationale liftende massagetechnieken en cupping wordt tijdens deze intensieve behandeling gewerkt op de spieren, botten en bindweefsel om elk deel van het gezicht te verjongen.

MEER INFO

90 MIN
€135 115
Lanceringsaanbod 2024

extra bij te boeken

Personaliseer je behandeling door een van onderstaande add-ons toe te voegen.

detox tea, foot bath & scrub

voetbad dode zee zout natuurlijke scrub

Je voeten weerspiegelen hoe gezond je bent. Het zijn zogezegd je derde nieren. Een voetbad met Dode Zee badzout bevordert het ontgiftings- en ontzurings-proces. Dode zeezout heeft wel 40 heilzame mineralen zoals magnesium, kalium en natrium. Deze dode zee mineralen stimuleren de bloedcirculatie en de huidstofwisseling. Ze staan bekend om de heilzame werking bij huidklachten.

INHOUD BEHANDELING

Ontvangst met ALKA-thee
Voetbad met magnesium en mineralen
Dode Zee voetscrub

15 MIN – €17,50

hydrojelly peel-off mask

holistische gelaatsverzorging esthemax masker

Boost je huid met de HydroJelly Masks peel-off maskers. Deze zijn doordrenkt met elektrolyten: hét hydratatie- ingrediënt van de toekomst. De maskers balanceren de pH-waarde, zorgen voor vochtbinding in de huidcellen en herstelt de huidbarrière.

+€15

head & scalp massage

hoofdmassage kansa wand edelstenen

Deze hoofdmassage geeft niet alleen een facelift effect, maar helpt bovendien ook stress te verlichten, stimuleert de bloedcirculatie en de haargroei. 

20 MIN – €20

× Kan ik je ergens mee helpen?